/ mitt liv /

Torsdag

Igår va jag ledig och lilla damen super snorig, vara rann och från ögonen!
Tror nästan att de är pollen hon reagerar på, så har provat ringa BVC idag och har vart Hemma med hon, men idag är hon inte alls snorig,jo det är hon men inte alls som igår. Så imorgon blir de inge vab!

Imorogn blir de dagis för töserna. 

Igår var Levis, elina och Colin här på besök, nu dröjer de inre länge tills dom ökar med två till i familjen, och de är så spännande, ska bli så roligt att se vad de är för små tjejer som bor där inne! 😊

Idag efter två åkte vi och stor handlade, 2600 + snus! Ska bli intressant och se hur länge vi klarar oss men en jäkla massa mat blev de! Så tror vårat matkonto blir längre denna månad än vad det brukar. 6000 är fan inte rimligt för två vuxna och två minisar. 
Får dra ner på oxfilén, dock är de nästan ett måste en dag i månaden bara för att de är så otroligt gott!

Sedan åkte vi till elin, molly har haft sån energi idag och går inte alls att jämföra med igår, sov 2.5 timme efter lunch också! 👌🏼

Nu duschar Mimmi och jag försöker få lillan att somna, kom hem för sent idag! Men ibland blir de så tyvärr, så svårt att få mini att slappna av då!

Imorgon jobbar jag 7-16, och tompa har sin sista dag i skolan sen är han behandlingspedagog! Och börjar jobba nästa vecka! Känns hur bra som helst för oss båda 😁 kanske mest för han ;)


Städade kylen idag, molly kollade så att potatisarna va okej

Lilla regnbågen min😍


Åh fick en bild på dessa söta framtänder 😍