/ mitt liv /

Måndag

den här dagen alltså, var vaken mest hela tiden från de att vi la oss igår kväll till halv 5, då gjorde molly och även Mimmi morgon! Försökte få liv i tom då jag knappt sovit och mådde som skit. Ont i huvudet hela tiden, hostar och allt! Är så sällan sjuk och dom ggr jag blir de så är de rejält! Sist jag va sådär jätte dålig va jag gravid tidigt med molly och blev inlagd på sjukhuset pga vätskebrist, dom trodde de va hjärnhinneinflammation, men som tyr va så va det inte de.

Men jag mår typ lika nu, frösöker få huvudvärken att försvinna med alvedon men de går sådär.

Jag gick och la mig 8 igen och tom tog brudarna till dagis. Vakande klockan 13, välbehövligt men Gud va jobbigt det är att vakna sent. Åkte iväg och handlade en sväng idag också, mer har vi inte gjort :( flickorna badade ikväll och sen blev de natt, somnade så gott båda två! Inte så konstigt 😁

Imorgon skulle jag ha jobbat, men de kommer inte att gå😔 får iallafall hoppas de är bättre imorgon än vad det varit idag..

Nu ska jag stoppa i mig lite hostmedicin och kuckelimuck droppar ihopp om att få vakna lite piggare imorgon 😊

Inlägget Fick prydas av lite bilder ifrån helgen 😚

/ mitt liv /

Torsdag

Igår va jag ledig och lilla damen super snorig, vara rann och från ögonen!
Tror nästan att de är pollen hon reagerar på, så har provat ringa BVC idag och har vart Hemma med hon, men idag är hon inte alls snorig,jo det är hon men inte alls som igår. Så imorgon blir de inge vab!

Imorogn blir de dagis för töserna. 

Igår var Levis, elina och Colin här på besök, nu dröjer de inre länge tills dom ökar med två till i familjen, och de är så spännande, ska bli så roligt att se vad de är för små tjejer som bor där inne! 😊

Idag efter två åkte vi och stor handlade, 2600 + snus! Ska bli intressant och se hur länge vi klarar oss men en jäkla massa mat blev de! Så tror vårat matkonto blir längre denna månad än vad det brukar. 6000 är fan inte rimligt för två vuxna och två minisar. 
Får dra ner på oxfilén, dock är de nästan ett måste en dag i månaden bara för att de är så otroligt gott!

Sedan åkte vi till elin, molly har haft sån energi idag och går inte alls att jämföra med igår, sov 2.5 timme efter lunch också! 👌🏼

Nu duschar Mimmi och jag försöker få lillan att somna, kom hem för sent idag! Men ibland blir de så tyvärr, så svårt att få mini att slappna av då!

Imorgon jobbar jag 7-16, och tompa har sin sista dag i skolan sen är han behandlingspedagog! Och börjar jobba nästa vecka! Känns hur bra som helst för oss båda 😁 kanske mest för han ;)


Städade kylen idag, molly kollade så att potatisarna va okej

Lilla regnbågen min😍


Åh fick en bild på dessa söta framtänder 😍

/ mitt liv /

-

Satt just och hade skrivit klart världen längsta inlägg om allt, och om hur otroligt äckliga och hemska vissa människor är. Att höra sanningen ska vara så jävla svårt för vissa!
Men valde att radera de, för vem sitter ens och läser de jag skriver? 

Jag vet att ni är en hel hög med människor som kikar in varje dag, jag vet inte vad som förväntas att jag ska skriva. Vad som ens är intressant att läsa om. Det är kul att så många tänker på mig varje dag. Jag vet också vilka några är😊 men alla andra har jag inte en aning om. 

Jag är bara så less ikväll, less på att folk inte klarar av att höra sanningen och på människor som är så förbannat jävla fega. Detta inläggen blev hattigt och väldigt osammanhängande haha. Men ungefär så känns de i mitt huvud just nu. 

Annars har vi det bra. Jag ska jobba hela helgen mimsan ska till Anton och molly och tom är hemma. Går så bra på dagis, så glad att de funkar så bra, och Mimmi håller sten koll, det känns också bra. 

Nu måste jag sova, kanske jag känner mig på bättre humör imorgon, man kan alltid hoppas 😅