/ mitt liv /

Torsdag

Humöret från vår stora tjej är verkligen inte att leka med, idag vaknade hon på fel sida så imorgon ska vi inte väcka hon. Hon ska få sova ut, måste ta på krafterna att vara arg som ett bi mest hela dagarna. Haha okej inte hela tiden, men de känns som så.

Flickorna va hos mamma och Roger medans jag och tom tatuerade oss, Sen hämtade vi dom på kvantum dom var där och åt korv. När vi kom dit så la jag telefonen på bordet av bara farten, tog snabbt upp den igen så inte molly skulle ta den. Några minuter senare tog jag upp den för att kolla klockan och la den framför mig, molly var hur snabb som helst och kastade den i golvet så heeela skärmen sprack.. Ringde försäkringsbolaget och ringde vidare så ska få hem en ny nästa vecka. Men men sånt som händer.

Precis som när Mimmi sprang över molly idag så molly ramlade bakåt, hon blev såå ledsen alltså, stora tjejen som bryr sig så mycket om molly. Men sånt som händer och det gick ju bra.

Pappa och marina kom förbi en sväng med kakor till Mimmi, molly blev super glad att se dom.

Ikväll har dom badat och lekt för fullt molly somnade efter 8, händer ju nästan aldrig så hon kommer vara trött imorgon haha. Mimmi somnade lite senare. Ramlat har hon gjort två ggr idag så det börja blöda, hon blev glad när hon fick plåster ;)

Imorgon jobbar tom och vi ska åka till Anton och hälsa på, Mimmi blev så glad när han frågade om vi ville komma upp😇


/ mitt liv /

true love doesn't need gold


Nu är vi förlovade 31/3 2016 💖
/ mitt liv /

Onsdag

Jag vet knappt vad det är för dag. Mimmi har påsklov så är lite förvirrad haha. 
Idag kom mamma och Roger och fikade med oss. Sen åkte vi på frösöbageriet.
Köpte med oss mat och har fixat mimmis rum mellan varven? Ät klar nu och hon somnade dirr. Blev supet bra, nu kommer hon lätt att kunna städa själv och veta vart allt ska vara! 😊

Molly har vart sådär super glad idag som alltid, lillan somnade strax efter sju i vanlig ordning. Tom spelar och jag funderar på att gå och lägga mig, molly vaknar varje dag mellan 6-7 ;)

Igår jobbade jag också, kväll. Känns så overkligt stt molly ska börja dagis snart😢 och att jag ska börja jobba igen.

Imorgon ska vi ha barnvakt några timmar mitt på dagen 😍 får hoppas att vi blir nöjd efteråt. 

Tom jobbat heela helgen, så vet inte alls vad vi ska hitta på, får hitta på nå kul 😊
Måste försöka hitta vårjackor till brudarna, hittade såå fina men fel storlek, så den jakten får fortsätta