/ mitt liv /

Måndags tankar

Jag är 24 år, det är svårt att få in, 20 vill jag svara varje gång någon frågar. Och så fort någon är 20 så känns dom så ung. Är man så oklok och oseriös när man är 20? Allt beror väl på hur man är uppvuxen och hur man levt, att bli mamma när man är 18 gör att man växer upp snabbare, till viss del känns de som att jag missat så mycket. 

Men istället för de så har jag uppleva så mycket mer. Att få barn är de bästa som någonsin hänt mig, det största man någonsin är med om, mina två flickor som gör mig tokig ibland och samtidigt gör mig lyckligast i världen, för er skulle jag göra precis allt. 

Det är svårt att förklara för dom som inte fått barn än, hur otroligt det är, det är en känsla man inte kan förklara, den känslan är för stor för att sätta ord På.

Mina tankar seglar iväg så mycket just nu, dom senaste veckorna.

Jag behöver bara skriva av mig, att få det hur huvudet gör att jag somnat lättare om natten.

Måste rensa bland människor omkring mig som skänker dålig energi! Sånna som gör att jag bara vill spy. Som inte har empati för andra människor, för oavsett vad någon säger kommer jag sätta mina barn och min familj framför alla andra. Det är familjen som alltid finns kvar. 

Många andra människor kommer och går.

Ni ser den röda tråden i det här inlägget va? Nej inte jag heller.

Imorgon ska jag upp och jobba kockan sju. Idag har jag och flickorna cyklat till lillänge, det var kul  😁
Och igår träffade jag och Mimmi, Alice och Ella första gången,små söta flickor som det ska bli så roligt att få se växa upp. Är så glad att även Levis har barn i samma ålder som mina, trodde man inte heller för några år sedan att han redan är 4barns pappa, fyra fina ungar 😊


Hittade denna bilden också, passar in detta konstiga inlägg 😅
Tom, jag, Mimmi, elina Colin och Levis 😍