/ mitt liv /

Onsdag

Sitter vid bordet med min minsta vilde. Energin som hon har alltså, full fart hela förmiddagen tills hon somnar sen hela dagen och eftermiddagen till klockan 7 då hon slocknar och sover hela natten! Ända sen hon var liten, väldigt glad över att hon sover så bra, men inte så konstigt när de är full fart hela dagarna.

Har pratat med sköterskan nu på morgonen och molly är mest troligt allergisk mot gräs, igår när vi va ute hela dagen vart hon snorig, tänkte att hon var påväg att bli sjuk men de försvann när vi kom in sen ut igen i gräset och hela ungen var rödflammig på heela kroppen.
Stackarn, men hon kommer få medicin, ska kolla igen genom att ha hon i direkt kontakt med gräs så man vet gan säkert att de är de, så kommer de bli pricktest efter sommaren.

Idag ska vi fixa med tvätten,iväg och handla och sen kommer mamma hit och äter middag med oss 😍

Vädret va inte lika roligt idag men kan vara skönt då får man kanske lite gjort idag inne😁 vi sov till nio helt sjukt, molly somnade halv 8 igår och Mimmi strax innan nio så blev många timmars sömn för oss alla! 👌🏼👌🏼

I helgen jobbar tom, hela helgen!
Vi får besök av danya och kolya, som ska vara här hela lördag då pappa och marina ska hämta deras storebror med familj i Stockholm.

Och på
Fredag kommer Frida hit så vi ska grilla om vädret tillåter 😍

Nu ska jag fortsätta med tvätten, den eviga jävla tvätten 😅

Lagade renskavsgryta här
Om dagen, första gången och fan va gott de blev alltså, Mimmi tycker inte om de( innan hon smakade) efter att hon ätit en hel portion så tyckte hon till och med om svampen ;)
Tänk att de ska vara så bråkigt innan man smakat, molly gillade de också, men hon tycker ju om allt haha