/ mitt liv /

Onsdag

Har så dålig koll på vilken dag det är och vilket datum, så är de när man jobbar som man gör, trodde för ett tag idag att jag skulle vara ledig hela helgen, men där misstog jag mig då det är min jobb helg 😅 tre långa dagar blir de. Men men de känns helt okej faktist!

Senaste dagarna har vart fullt upp mest hela tiden, orkar inte skriva ner allt vi gjort men har haft det super sen sist, lägenheten är ett stor kaos! Måste verkligen städa imorgon hela dagen typ så det kan bli lite ordning igen.

Mimmis sista dagis dag på fredag sen börjar hon förskoleklass, mitt lilla hjärta!

Molly går hela tiden, tiden går för fort verkligen, snart börjar väl hon också skolan 😱

Idag har jag jobbat till 14 och sen hämtade jag flickorna, vi lagade pannkaksmiddag, och åkte till Rödön för att plocka jordgubbar, fick hjälp av mamma och Roger då barn inte får vara med att plocka. Trampade lite på en råtta så jag höll på att dö haha, nä men blev livrädd och råttan också som snabbt sprang därifrån 😂

Ska storhandla imorgon och jag har helt tappat lusten med att komma på all jäkla mat, sitta och skriva handlings lista osv, så vi kommer köra på linas matkasse varannan vecka och förhoppningvis spara lite pengar på de! Tid kommer vi spara iallafall! Vi lägger så jäkla mycket pengar på mat varje månad så det är ju hemskt!

Dock vill ju jag ha svenskt, en hel del ekologiskt, laktosfritt osv, äter ju inte ens pasta, potatis är ju inte dyrt, inget är dyrt bara när vi ska betala allt, då är de svindyrt haha.
Men ska försöka bli bättre på de 😅

Nu är det nog bäst att blunda så man får någon sömn, ska bli otroligt skönt att sova lite granna 😍😍