/ mitt liv /

Jag tankar nya tankar

Egentligen borde jag starta en ny blogg, anonym såklart, bara för att få skriva av mig alla mina tankar och känslor, att skriva om viktiga och oviktiga saker men inte i mitt namn, att folk ska få kommentera hur mycket dom vill och berätta deras tankar runt de hela. Jag har en blogg, som är låst där jag skriver men där är de ju ingen som kan läsa, jag vill ha feedback, tankar kring hur andra tänker om saker, saker jag inte vill ta upp i min blogg då folk runt omkring mig kan ta illa upp, folk som står mig väldigt nära eller bara folk som vet vem jag är. Jag vill inte göra folk upprörda i onödan.
Frågor kring allt och inget. Då det känns som att mina tankebanor är helt egna,
Många som absolut inte tycker som jag, saker jag är själv om att tycka.

En grej jag tänkt på ikväll är döden, de hemskaste som kan hända i en familj, att någon dör. Har gråtit en massa också. Jag vet inte om jag vågar över huvudtaget att skaffa fler barn, jag tror att jag inte skulle våga, jag är så otroligt jävla rädd för allt, känns ibland som att jag är väldigt ensam om de. ( helt ensam vet jag att jag inte är )
Men ibland känns de så, kanske en sån grej man inte skyltar med, inte jag heller, men jah pratar om de, med vänner och familj. Jag går in till molly minst, minst, 6 ggr per kväll innan jag lägger mig i sängen, för att då dubbel kolla två ggr att hon andas, jag är rädd och kommer alltid vara de. Det var jobbigt med Mimmi, men nu är jag ännu räddare, för allt verkligen.
Med Mimmi var de inte lika lätt att läsa, då dessa telefoner inte fanns så nu är det mycket lättare att sitta på internet och skrämma upp sig.

Jag kollar dessutom om Mimmi andas, hon är 5 snart 6! Men det kanske är såhär de är att vara mamma, leva med denna rädsla 24 timmar om dygnet varenda dag.
Och att gå igenom spädbarnstiden en gång till kommer inte mitt psyke klara av.inte nu ialldall, jag ver inte om de någonsin kommer de och de gör mig lite ledsen, just idag gör de mig ledsen.

Jag har alltid gjort allt precis som man ska, som råden är, sova på rygg, ingenting i sängen, osv, molly sover fortfarande inte med täcke, ja ni hör ju! Jag är livrädd!

Så då till nästa grej som gör mig så ledsen, tex folk som röker/snusar när dom är gravid, alltså hjääälp, tänker ni på barnet, eller på er själv? Ni hade gått under, skyllt allt på er själva om någonting hände erat lilla barn. Alla gör precis som dom vill, men i den frågan så är de ju någon annan människa inräknat, den har inte valt att få i sig nikotinet, jag skulle kunna skriva hur långt som helst om detta, jag vet att jag trampar folk på tårna då, ja men min mamma rökte, osv. Ja men då fanns inte den forskning som finns i dag, man visste inte lika mycket som man vet idag. Det här är min åsikt, jag vet också att det är många som håller med mig, att det är själviskt att göra så! Det är hemskt, i mina ögon är de de. Och jag hoppas får eran skull och för bebisen i magen som inte har något att säga till om, att allt går bra för er båda. Men jag skulle aldrig någonsin göra något sådan, för att skulle de hända någonting skulle jag aldrig förlåta mig själv.

Nu vart det endå ett långt inlägg som folk antagligen kommer att reagera på

Kom ihåg att det här är mina tankar, ni behöver inte tycka som mig, ni får tycka annorlunda.