/ mitt liv /

Söndag

Har ingen inspiration alls till att skriva av mig, inget att dela med mig av, eller jo massor jag hade velat dela med mig av men det blir de inget av.

Just i den här perioden är jag så less, trött och less och vädret hjälper inte humöret på traven precis!
Jobbar enligt mig för mycket och hinner absolut inte alls det jag vill på hemma plan och med barnen.

Men jag ska prova att göra ett inte allt för negativt inlägg 😂

Imorgon börjar Mimmi på fritids hon är alltså klar på dagis, tänk att min Mimmi börjar skolan snart😍 mjuk startar med fritids, tror och hoppas att hon kommer trivas så bra!
I helgen är hon hos Anton och igår morse gick molly runt och ropade på hon, hon älskar verkligen sin syster så mycket.

Igår jobbade jag 11-22, och hann knappt att träffa min kråka, då hon sov när jag kom hem och vi vaknade vid 8, hon blev jätte ledsen imorse när jag gick till bussen för hon vaknade till och såg mig, satte sig upp och när jag inte tog upp hon började hon skrik/gråta usch!

Bussen gick klockan 6 och jag är på plats igen, jobbar dock endast till 15, kan bli lite längre, men sen är jag ledig i två dagar 😍

När jag slutar idag så ska vi nog åka och fiska om de Inte är allt för dåligt väder för då orkar jag inte, håller tummarna.
Imorgon ska jag ringa några samtal och håller alla mina tummar på att de går min väg😁

Nästa vecka är vi ledig och planerar att åk någonstans, vi har dock inte bestämt oss vart än, men någon dag åker vi bort iallafall😊

/ mitt liv /

Onsdag

Har så dålig koll på vilken dag det är och vilket datum, så är de när man jobbar som man gör, trodde för ett tag idag att jag skulle vara ledig hela helgen, men där misstog jag mig då det är min jobb helg 😅 tre långa dagar blir de. Men men de känns helt okej faktist!

Senaste dagarna har vart fullt upp mest hela tiden, orkar inte skriva ner allt vi gjort men har haft det super sen sist, lägenheten är ett stor kaos! Måste verkligen städa imorgon hela dagen typ så det kan bli lite ordning igen.

Mimmis sista dagis dag på fredag sen börjar hon förskoleklass, mitt lilla hjärta!

Molly går hela tiden, tiden går för fort verkligen, snart börjar väl hon också skolan 😱

Idag har jag jobbat till 14 och sen hämtade jag flickorna, vi lagade pannkaksmiddag, och åkte till Rödön för att plocka jordgubbar, fick hjälp av mamma och Roger då barn inte får vara med att plocka. Trampade lite på en råtta så jag höll på att dö haha, nä men blev livrädd och råttan också som snabbt sprang därifrån 😂

Ska storhandla imorgon och jag har helt tappat lusten med att komma på all jäkla mat, sitta och skriva handlings lista osv, så vi kommer köra på linas matkasse varannan vecka och förhoppningvis spara lite pengar på de! Tid kommer vi spara iallafall! Vi lägger så jäkla mycket pengar på mat varje månad så det är ju hemskt!

Dock vill ju jag ha svenskt, en hel del ekologiskt, laktosfritt osv, äter ju inte ens pasta, potatis är ju inte dyrt, inget är dyrt bara när vi ska betala allt, då är de svindyrt haha.
Men ska försöka bli bättre på de 😅

Nu är det nog bäst att blunda så man får någon sömn, ska bli otroligt skönt att sova lite granna 😍😍

/ mitt liv /

-

jag önskar jag kunde gjort något, jag saknar dig fortfarande på ett helt annat plan.