/ mitt liv /

du gör mig hel

Trodde aldrig vi skulle komma hit, för lite mer än ett och ett halvt år sedan så träffades vi för första gången. Vi hade karioke kväll med jobbet, hade inga förväntningar alls på kvällen, jag visste att du kanske skulle komma för både Laila och Elin var där. Vi hade karioke kväll bara en månad innan de och eftersom vi hade såå kul då så drog vi ihop en ny kväll. Och fick höra att du kanske skulle kika in, på kvällen ringde Laila och sa att du kunde Hömta oss om vi inte hade skjuss, jag tackade nej direkt haha! Fick lite små panik och fixade oss klart och åkte till Katarina.

Tänkte att de spelar ingen roll hur mycket jag fixar mig, du kommer inte titta åt mitt håll iallafall. 
Pratade extremt lite på festen, en konstig kväll faktist. Hade inte varit för dig hade hela kvällen slutat annorlunda.

Jag fick iallafall skjuss hem. 
I bilen när de endast var vi två kvar pratade vi om bröd, om stt laga eget bröd osv haha. Stelt som bara den. 

Efter den kvällen fastnade du lite i mitt huvud och vi började smsa och en kväll ringde du. Vi bestämde att vi skulle ses och du kom och hälsade på en kväll, pratade om allt mellan himmel och jord, de va så lätt att prata, jag trodde ju inte för ett ögonblick att du såg på mig som du gjorde. Vi hade de jätte bra till en början, vi bråkade inte och var inte tillsammans, men allt gick upp och ner, tills att vi bestämde att inte längre träffas, mitt hjärta gick sönder lite och jag var så arg, hur kan man utan egentlig anledning kasta bort något så fint som vi hade fått.

Jag var förbannad och du efter en veckad tysthet skrev sms och hoppades att allt var bra, jag blev så arg, ringde upp och frågade om du drev haha! Sen en solig dag frågade du om jag fortfarande ville ha dig, ja otroligt nog ville jag de, brukar va ganska bitter ;)

Första gången du sa att du älskar mig, jag var så otroligt lycklig, men jag är ännu lyckligare nu. Tänk när graviditetstestet visade positivt, hur skulle vi som bara känt varandra knappt ett år varit tillsammans  några månader klara av att gå igenom en graviditet med mina hormoner och än mer ta hand om ett barn tillsammans, ja inte fan har de vart lätt. Vi har blivit sura, arga och besvikna på varandra några ggr om. Och jag skulle aldrig råda någon att skaffa barn så tidigt i ett förhållande,
Men vi har klarat de, vi är lyckliga, jag är fortfarande nykär, han är de bästa ( och barnen såklart) som hänt mig, min tom. 


/ mitt liv /

Otrohet utan känslor

Alltså jag har ju lyssnat på alla poddar Katrin och bingo spelat in och det är så kul att höra skillnad mellan killar och tjejer i hur dom tänker.
Att vara otrogen könslomessigt eller endast attrahering. 
Jag är nog lite killig där om jag säger att de är "okej" om de inte är könslomessigt. 

Jag skulle dock inte tycka de va speciellt kul om tom kommer och berättar för mig att han vart otrogen, för hon va så jävla snygg.. Haha


/ mitt liv /

Förälder på halvtid

Kan verkligen inte förstå hur man kan välja att vara förälder på halvtid. Hur kan man ens klara sig utan sina barn varannan vecka? Mimmi har provat den grejen, men funkade inte så bra.
Men är föräldrarna inte tillsammans så är de rättvisast om man har varannan vecka, men ett litet barn behöver sin fasta punkt någonstans, inte alla. Men många. 

Men oavsett så kan jag inte förstå föräldrar som väljer att träffa sina barn så lite som möjligt. Jag skulle aldrig klara av de. Men de kanske är för att Mimmi jämt bott hos mig och dom helgerna hon vart borta har jag jobbat. Känner mig verkligen inte hel utan hon. 
Och molly är de så svårt att föreställa mig hur de skulle vara, för de kommer inte bli så, vilket jag är så glad för.

Sen vet jag dom som de funkar jätte bra med och det är de enda alternativet, att ha barnen varannan vecka och att de funkar för dom barnen, underbart för dom, att få ha både sin mamma och pappa fast dom inte är tillsammans. 
Det viktigaste är kommunikationen mellan föräldrarna som inte är tillsammans, för barnens skull! 
( Drar inte heller alla över samma kant, det finns orsaker som funnits sedan länge varför man inte håller kontakten )


En morgontrött sötnos