/ mitt liv /

-

livet innan dig kunde jag, utan och innan, jag kunde haft de så föralltid 
/ mitt liv /

Barn

jag om nån älskar barn, mina förståss ;)
Jag älskar dom så otroligt mycket att de ibland känns som att jag ska gå sönder. Jag är så otroligt rädd att något ska hända dom, varje dag. Ibland går de till överdrift. Från första stund dom legat imagen. Rädd för missfall, rädd för allt!
Jag ställer mitt alarm en emmer två ggr per natt, bara för att kolla så molly lever och mår bra. Samma sak när Mimmi va bebis. Kollar alltid in till Mimmi två tre ggr innan jag lägger mig. All denna Kärlek och rädsla kommer finnas livet ut, men med den här rädslan under hela graviditeten och första året tar otroligt mycket energi. 
Jag vet inte om jag kommer få fler barn eller ens pallar de psykiskt. Men all kärlek man får tillbaka överväger rädslan. För mig är det väldigt svårt. Jag tänker mycket på de.

Jag skulle ge allt till mina barn om jag kunde, jag kan ge dom extremt mycket kärlek som jag gör Varje dag. Ett barn kan inte få för mycket kärlek, sen finns de dom som ser annorlunda på de, men det är fel, tycker jag och större delen av befolkningen. Vad skadar om jag ger mina barn full uppmärksamhet och mycket kärlek? Ser inge fel i det, jag skaffade barn för att ge dom debästa jag kan.

Sen att jag inte kan ge dom saker i mängder, det kan jag inte, inte just nu. Men jag prioriterar ju dom framför mig, jag ger dom det jag kan. Endel säger att Mimmi är bortskämd, men tyck de då, det är inte ni som är deras mamma, inte ni som får ta hand om de sen. Det är jag. Om jag kan ge Mimmi en present, varför ska jag inte göra de då? Självklart köper jag inte saker varje dag, eller varje vecka, jag låter inte Mimmi få igenom sin vilja att köpa gosedjur hela tiden, som hon hade gjort om hon kunde. 


Några av presenterna Mimmi ska få på sin 5års dag 😊 börjat i tid ✌

/ mitt liv /

Onsdag

Igår var vi hos mamma. Jag Mimmi och molly. Mimmi stannade kvar och sov över där. Ska snart gå och Hämta hon, då tar vi bussen till pappa :)
Igår fick lilla damen första vaccin, var lite små gnällig igår och febrig men idag verkar hon va lika glad som vanligt. Somnade om efter morgon maten. 
Vägde 5700 igår så mer än  tre kilo har hon gått upp sedan hon föddes! På hennes kurva syns de inte att hon va född fyra veckor tidigt 😁 
Stora lilla tjejen ❤️