/ mitt liv /

det finns inga regler som inte har undantag/ mitt liv /

Lördagen är här

Igårkväll la jag damen i sin söng efter att ha somnat i min famn, men jag gick och hämtade hon till min säng, trodde vi kunde sova längre men icke.
Klev upp för att laga välling till hon och upptäckte att ingen hade städat inatt, Mimmi ställde sig med armarna i kors: MAMMA vad har du gjort!!
Ja det är stökigt som fan idag. 

Finväder idag, kanske någon vill komma och grilla med mig om jag har tur hehe!
Blir iallafall att städa och tvätta, ska försöka städa här på uteplatsen också! Ser fan förjävligt ut med att skräp folk kastar ut!


/ mitt liv /

Fredagkväll

Haha vilken dag, Mimmi har varit på högspeed heela dagen, en massa gnäll och tjat på stan så jag fick så ont i huvudet och var så less när vi kom hem, men favvo kom förbi en snabbis och allt vände, vilken magisk kraft han måste ha haha. 
Haft en bra kväll, åkte iväg och handlade, jäätte mycket, köpte 2 tröjor också :) sen när vi kom hem fick jag ett ryck och städade skåpen i köket, mitt upp i så orka jag inge mer, fan vad de ser ut nu haha! Fortsätter imorgon ;)

Satte mig i soffan och myste med damen och hon somnade i mitt knä, såå mysigt <3 nu ska jag hoppa i duschen och hänga tvätt, imorgon står de med all säkerhet städ på schemat!