/ mitt liv /

onsdag

eftersom dom inte ändrat busstiderna på internet så kom jag försent igen, jag som var ute i god tid idag trodde jag ! Mimmi vaknade och var på så jäkla bra humör, gullungen min. Nu sitter jag iallafall på skolan och har inte blivit klokare, men får hoppas jag blir det.
Skulle egentligen inte ens vara på skolan idag men här sitter jag endå, efter att ha fått ha ett samtal i 10 minuter, värt de !
Imorgon ska jag hit igen, avstämning, min första jag är nervös haha. jag sa att jag gjort klart allt så det är väl inte så konstigt jag är nervös när jag inte är klar!

Igår kom frida och var med oss, vi åt middag och bakade en morotskaka höhö, as stor och det var god, men jag kunde knappt äta. Ikväll kommer nog både Frida och Tove mysigt :)

Nej nu ska jag skriva ett brev till soc sen åker jag hem hejdååå
/ mitt liv /

måndag

alltså längre dag!
Började med att jag vaknade 8, hade ställt klockan på 7 för jag skulle hinna lämna mimmi på dagis innan jag åker till skolan som börja halv 9. Men den där extra timmen var behövlig då jag inte somnade förens på morgonen.

Kom en timme sent till skolan men det gick bra endå, tema dag, på lunch rasten drog jag över till stan på banken och fixade lite. Sen tillbaka till skolan för att sen få åka hem runt 2.

Hämtade damen på dagis och åkte hem och hade tvättstugan, gick upp till affären fram och tillbaka och sen åkte vi till Tove, mille och Alex på middag. Åt mat och fikade och lekte med barnen, dom är så jäkla söta. Tog oss en välbehövlig promenad med en massa prat och framtiden och vad som händer i sommar. Vi hade hoppats på att barnen kunde somna men icke, ingen av dom gjorde de.

Kom hem runt halv tio och mimmi somnade 10. Så nu då, ska se om jag får till nå plugg, annars skiter jag i det och gör någonting annat för att tiden ska gå snabbt tills man kan åka på skolan imorgon igen.
/ mitt liv /

Söndag

lång jäkla dag, jobbig men har haft ganska fullt upp så har inte behövt tänka så mycket förens nu,
när jag sitter här själv, när mimmi ligger inne i sin säng och sover, det är då allt kommer fram.
 
Varit på frösözoo idag med Frida, jag och Mimmi, det var kul. Mimmi tyckte dock bara att bambi och gätterna var rolig sötfia. Sen åt vi på donken och Frida följde med oss hem en sväng <3
Sen åt vi middag och åkte och fiskade med Levis. Mimmi somnade för en timme sen,
hon var uppe och pigg som bara den och jätte glad, de gör mig så glad att hon är glad !
 
Imorgon är det skola, hela dagen. och för mimmi blir de dagis.
Sen kommer finaste Tove och Mille hit <3
vad skulle vi göra utan er. Mimmi är helt fast i emilio nu, så fort jag sätter mig vid datan eller telefonen 
ska hon titta på bild på Mille, sötisen min <3
 
nu ska jag se om jag kan somna, tror jag inte. inte på några timmar iallafall, hungrig är jag också men 
känner inte för att äta. känns bara som jag ska spy hela tiden. 

ensamt